Нам це вдалося!!! Придбали авто для медиків ЗСУ

Нам це вдалося!!! Придбали авто для медиків ЗСУ

Група компаній «Радник», попри постійні перешкоди, з допомогою всіх, хто користується нашими послугами та товарами, продовжує допомагати військовим і постраждалим під час війни в Україні та звітувати про це. 

Нам це вдалося! Пам’ятаєте, ми робили збір на пікап? Його не погодили, але попросили привезти мінівен із коробкою автомат для дівчат — медиків ЗСУ, які рятують життя наших захисників. 

(i) Фото автівки, яку ГК

(i) Фото автівки, яку ГК "Радник" придбали для медиків ЗСУ.

Авто вже в Україні, і ми його передали ГО «Сила народу України»↗ для подальшої передачі військовим.

Дивіться відео ↓

(i) Відеозвіт від ГК "Радник"

Тому хочемо подякувати кожному, хто долучався до збору. Ми вдячні за ваш вклад у перемогу. 

Окрему подяку хочемо висловити литовським колегам, організації Mano konkursas, UAB↗, за передачу в Україну 12 зарядних станцій для захисників.

Крім цього, привезли з Литви харчі для переселенців, які потребують допомоги. 

Звісно, ми не забуваємо підтримувати користувачів порталу RADNUK.COM.UA. За зверненнями військових та окупованих підприємств надаємо у безкоштовне користування доступ до порталу RADNUK.COM.UA. 

З усіх платних заходів та товарів, які реалізуються в групі компаній «Радник», частина коштів щомісячно перераховується на закупівлю необхідних товарів для ЗСУ та допомогу постраждалим під час війни. 

Детально про те, як ми допомагаємо кожного місяця, читайте за посиланням↗. 

У нас попереду ще довгий шлях, але завдяки підтримці одне одного ми його подолаємо й матимемо майбутнє у нашій незалежній Україні!